fbpx

Винаги модерни с класически цвят

Bathroom6

Withe Blue (НС-143)

tsvet_goda_i_tsvetovie_tendentsii_html_7d0f0c9Може би никога не сте допускали, но сивото е истински класически цвят. Той е универсален, никога не излиза от мода и се ползва със страшна популярност в цяла Северна Америка. Подобно на морето или небето, той ни дава физическо успокоение и символизира доверие или вярност.
Тъй като синият цвят има голямо влияние в света, ние избрахме оттенъкът „Синьо езеро“ (Wythe Blue,НС-143) за Цвят на годината – 2012 година.Това е красив и успокояващ оттенък в който се усеща историята и от който се ражда чувството за дълбочина, комфорт и стабилност.

Живейте многообразно
Цветът буди чувствата и повдига настроението. Търсихме по цял свят, изследвахме последните тенденции, за да създадем колекция от четири палитри, които ще ви дадат свеж поглед на Вашия личен стил. Тези четири чветови палитри могат да вдъхнат живот във всеки дом и да превърнат подтиснатостта във възвишеност.

Една стая, два погледа
Oбиĸнoвeнoтo изпoлзвaнe нa пpaвилнoтo cъчeтaниe нa цвeтoвeтe нa бoитe изцялo щe измeни видa нa ĸoятo и дa e cтaя бeз дa имa ĸapдинaлни измeнeния или дa ce дoбaвят нoви мeбeли.

Зa вcяĸa oт тeзи cтaи cъздaдoxмe двa paзлични oбpaзa caмo cъc cмянaтa нa цвeтoвeтe нa бoитe и aĸсecоapитe.

 

ЗЕМЯТА И НЕБЕТО

Една столова, два погледа
Креативен подход към разполагането на цветове е ключ към успешно оформяне на столовата. Обикновен светлосин фон заедно с тъмна отделна част създават атмосфера на стилна въздушна елегантност, а състарена шаблонна рисунка и успокояващ светлосин таван във втория поглед омекотяват общия строг вид на стаята и добавят интересен визуален ефект.

Преди

1-1

След (Вариант 1 и Вариант 2)

2-1

3-1

Аксесоари

4-1

Еклактична елегантност
Една спалня, два погледа
В тази спалня светлосините стени с мек сив тон, създават тиха, умиротворяваща атмосфера, а интериорът изглежда традиционен и над времето. Във втория поглед има почти монохромна палитра, при което един тон се наслагва към друг и стаята изглежда по-съвременна,изтънчена и сияеща.

Преди

5-1

След (Вариант 1 и Вариант 2)

6-1

7-1

Аксесоари

8-1

 

ЖИВОТ СЪС ЗАКАЧКА

Един кабинет, два погледа
Неочакваното съчетание на неутралния оловен оттенък на стените и яркия цвят на райска ябълка на тавана добавят на този очарователен кабинет малко женственост. При втория поглед креативното използване на цвета прибавя към работното място яснота на линията, а богатият виолетов цвят на акцентната пътека служи за прекрасен фон за картини.

Преди

9-1

След (Вариант 1 и Вариант 2)

10-1

11-1

Аксесоари

12-1

 

Чувства и чувственост

Една гостна, два погледа

В тази гостна е използван разкошен медно-оранжав оттенък, който внася усещането за топлота и конфорт независимо от височкия таван. Във втория поглед прохладното светло синьо се съчетава с топлия бледо жълт оттенък, като изведнъж стаята се превръща в спокойно и повдигащо настроението пространство.

Преди

13-1

След (Вариант 1 и Вариант 2)

14-1

15-1

Аксесоари

16-1