fbpx

Защо Benjamin Moore?

BENJAMIN MOORE е “Златен доставчик на годината”!

Мрежата CertaPro, която се специализира в предоставянето на професионални бояджийски услуги, призна компанията Benjamin Moore за «Златен доставчик на годината” за ясната и последователна политика на ценообразуване и несравнимо високото ниво на обслужване на клиенти.

Компанията Benjamin Moore, която е една от най-уважаваните североамерикански брендове /търговски марки/ на бои и лаково-бояджийски покрития в Северна Америка, получи титлата “Златен доставчик на годината” от CertaPro – най-голямата мрежа в САЩ, специализирана в предоставянето на професионални бояджийски услуги за търговски и жилищни обекти, а също така най-споменаваната компания за представяне на бояджийски услуги в Съединените щати и Канада. Компанията Benjamin Moore е била наградена с това почетно звание за ясна и последователна политика на ценообразуване и за най-високото ниво на обслужване, предоставено на персонала на мрежата CertaPro, на търговски агенти и търговци на дребно от страна на главния офис на Benjamin Moore.
Опитайте нашите бои и вие!

КОМПАНИЯ BENJAMIN MOORE (БЕНДЖАМИН МУР) ПОЛУЧИ ПРЕСТИЖНАТА НАГРАДА HYLAND
Компания Benjamin Moore получи престижната награда Hyland от световноизвестния дизайнер и главен редактор на списание Highland Кристофър Хайленда.

По време на речта си на годишното събрание на Американска общност на интериорни дизайнери, което се провежда като благотворителна изложба на дизайна Holiday House в Ню Йорк, Кристофър Хайленд нарече боите Benjamin Moore «истински американски продукт» и добави, че Бенджамин Мур «винаги е била, е, и ще бъде избор номер едно сред дизайнерите».