fbpx

Професионални пособия

Оцветете живота си в цвят по Ваш избор

 

bettymoore

Цветът е чиста емоция.
Той засяга нашите настроения и вълшебно се трансформира за да повлияе на заобикалящата ни среда.
Най-вълнуващи, желани и високо ценени са цветните колекции.
Нюанси които са абсолютно изискани и неповторими. Единствени по рода си, Benjamin Moore цветове!

 

Незаменими са Инструментите за създаването на цвета на околното пространство.

img_1601www

С помощта на представените по-долу цветни инструменти, можете да създадете най-добрите цветови комбинации.
 За разлика от по-цветното колело, едно тесте „ветрило“ се състои от лесни за оглед ленти, подредени по цветови семейства с различни нюанси и интензивност на оттенъка.

Ще откривате себе си с помощта на този спестяващ време цветови инструмент отново и отново; не само за координиране на цветовете боя, но за избора на цветове за тъкани, мебели и аксесоари, също.

Прочетете, за да научите как да използвате нашите популярни ветрила за създаване на правилните комбинации цветна боя за всяка стая.

Можете да намерите всички тези инструменти в нашата дистрибуторска мрежа и в нашите магазини.

Ветрила:

Color Preview®

Color Preview®

Color Classic

Color Classic

Големи цветни мостри в 6 тома

Големи цветни мостри в 6 тома

Classic Colors & Historical ветрило – този приятен и хармоничен спектър на Benjamin Moore за Исторически и класическите цветове има призната стойност, която служи като стандарт за отлични постижения. Палитрата включва вдъхновяващи цветове, които потребители и професионалисти са ползвали в продължение на години. Леката градация на цветовете ви позволяват да съчетаете сложни тонове и богати нюанси, гарантиращи красиви цветови комбинации.

Удобства:

 • Нашата най-универсалната колекция от 1680 класически цвята
 • Готови за употреба, исторически и класически цветове боя
 • Индекс на гърба на цветното ветрило указва цветовете, за бърза справка

Забележка: Някои от готовите смесени цветове не се предлагат онлайн.
Моля, посетете най-близкия Benjamin Moore магазин за всеки цвят недостъпен онлайн.
Color Preview® ветрило – за тези, които искат техния свят осветен с извънредно чист цвят, Color Preview предлага 1240 нюанси, които вълнуват и вдъхновяват с чисти, дълбоки, ясни цветове създаващи впечатляващи комбинации. Великолепно допълнение към Affinity® & класическите цветове. Разделени в органични и неорганични цветове, за да се даде възможност за лесна справка на чисти естествени цветове спрямо сложни, естествени цветове. Допълнено с белезникави цветове, исторически цветове и Вениамин Мур готови смесени цветове.

Удобства:


 • Разделена на органични и неорганични цветове, за да се даде възможност за лесна справка на чисти естествени цветове спрямо сложни, естествени цветове
 • Допълнено с белезникави и исторически цветове, и готови смесени цветове на
Benjamin Moore
 • Цветовете представени от тази палитра са приложими и съвместими с всички Benjamin Moore продукти и размери, освен ако не е посочено друго
wzornik_williamsburg_1

Колекция WILLIAMSBURG

Williamsburg Color Collection – 144 нови цветове боя. Където тенденцията среща традицията. Исторически американските цветове, получени от класически американски дизайн. Въз основа на оригинални пигменти, разработени преди повече от 250 години, кураторите на Colonial Williamsburg пресъздават тази богата, автентична палитра. Сега Benjamin Moore ги доставя с най-съвременните интериорни и екстериорни облицовки- от наситено матово кадифе до най-висок гланц. Неподвластни на времето цветове, които са исторически и съвременни, гъвкави и приятни както винаги.

Historical Colors ветрило – потопено в традицията на изисканите, елегантни нюанси на Историческата колекция, доставят вечните цветове, които могат да бъдат използвани както в традиционните така и в съвременни помещения. Колекция от 174 почитани през годините цветове съдържа най-популярната ни палитра, “Historical Colors“. Вдъхновени от bthe documended цветове, открити в архитектурата на 18-ти и 19-ти век, тези класически ппивличащи тонове все още ни служат добре и днес.


America’s Colors – сбита колекция от меки неутрали, разполага с моментна снимка на най-популярните цветове от различните райони на Америка. Географски вдъхновен с тонове, които са фини и приветливи, America’s Colors палитра включва 42 меки цветове и доставя колекция варираща от бледите сиви тонове на крайбрежието до богатите глинени земни нюанси от югозапад

Off-White Colors /Белезникави Цветове/ – по своята същност сложни и безкрайно разнообразни, белезникавите цветове предлагат нюанси на бялото, които носещи спокойствие и ведрина, и създават по-добри цветови акценти в динамични пространства. Колекцията Off-White Colors предлага много варианти на бяло и включва 140 меки нюанси от бели и почти бели цветове. Бялото тонирано в нюанси, които допълват много красиво цветовите опции, от други цветни палитри от Benjamin Moore Colors.

affinity_wzornik

Affinity Color Collection

Affinity™ – състоящ се от 144 разнообразни нюанси, всeки проектиран за самостоятелна работа, или хармонично в комбинация един с друг. Вдъхновени от световните модни тенденции, отдалечени места и природни красоти и всепризнати от дизайнерите по цял свят. Affinity Color Collection добавя изтънченост, елегантност, дълбочина и богатство на вътрешните аксесоари. Нюансите бяха вдъхновени от три основни теми: Електически шик, Чиста хармония и Световни занаяти.

Удобства:

 • Изискана палитра от хармонични оттенъци предназначена за създаване на красив цветен потока във вашия дом
 • Включвана 144 цвята
 • Мостри от цветни проби на разположение във всички цветове

Забележка:
Изберете нюанси, поместени в това Benjamin Moore ветрило като имате предвид, че наситено червено и жълто, не са на разположение онлайн, но могат да бъдат закупени в най близкия до вас магазин на Benjamin Moore.

Affinity колекция цвят е посветена на линията AURA

Открийте тайните на Color Stories™ – ние създадохме най-необикновената и удивителна колекция от цветни истории. Открихме новото измерение в целия свят от цветове. Това е истински пробив в технологията и науката за цветните покрития.

benmoore_books_010-lt

Color Stories™

Двеста и четиридесет, единствени порода си цветове в пълен спектър, щателно ръчно подбрани в удивителна колекция – Тази уникална палитра е с толкова живи и изискани цветове, че всеки един от тях ще бъде незабавно оценен след нанасянето му.

Color Stories™ е налична само в изключителни продуктова линия Aura®

Създадохме някои колекции, събрани в 8 тома за да създадем самостоятелен климат в стаята ви.
Всеки създаден цвят не се среща в обикновените бои като дълбочина, обертонове, нюанс и яркост. От естествена светлина сутрин до изкуственото осветление вечер, тези цветове поемат различни характеристики и са различно изразени през целия ден.

Color Stories™ колекция е представена в изключителна форма – осем тома

colorstories_fandeck_90deg_white

Click here and read more details about Color Stories collection!

designerpicksfandeck_us

Designer Picks

Нова цветна палитра на Бенджамин Мур, “Designer Picks“, /дизайнерски снимки/, вдъхновени от Brian Gluckstein, поставя творчеството на известния дизайнер във вашите ръце. Според Gluckstein, “Богатството на Бенджамин Мур покритията, неговата дълбочина и сложност, не може да се дублира.”
Тази изтънчена палитра носи едно докосване на елегантност във всеки интериор и го прави лесно за вас да проектирате свои собствени цветови схеми с професионален финес.

Тази колекция от покрития “Designer Picks”, е една от новите серия ветрила, които предоставят широка гама от вълнуващи цветови комбинации и идеи за всяка стая в дома ви от различни известни интериорни дизайнери на Бенджамин Мур.

Удобства:

 • 198 интериорни цветове и 198 екстериорни, подбрани лично от известния интериорен дизайнер Brian Gluckstein.
 • Организирано цветово семейство и наситеност на цвета, с три перфектно координирани цвята на всеки отделен картон
favorites_fandeck_us

Favorites

Benjamin Moore “Favorites”, Traditions Collection ветрило
Пропити с архитектурна и дизайн история, богатите, изискани цветове в тази красива палитра също са напълно като у дома си в съвременните пространства.
Когато избирате цвят от, Traditions Collection ветрилото, можете да сканирате QR кода, отпечатан на гърба на всяка цветна лента, за да се свържете с нашиата Color Gallery, където ще намерите допълващи се цветове, за да завършите вашата цветова схема.

Удобства:

 • 169-красиви цветни нюанса.
 • Големи, отделни цветни ивици, което го прави лесен за да изпробвате всеки тон цвят и яркост.
 • С вашия QR код и активирано устройство, е лесно да създадете своя лична цветова палитра навсякъде.
perfectpairings_timelesscolors_fandeck_us

Perfect Pairings

Perfect Pairings, Timeless Colors
С нашето уникално, двустранно ветрило предлагате перфектни цветови комбинации за целия си дом.

Създадени от цветови и дизайн експерти на Бенджамин Мур, нашите нови Perfect Pairings, Timeless Colors ветрила са иновативен и лесен за използване инструмент за избор на перфектни цветови комбинации както в интериора, така и в екстериора

 • 198 интериорни и 198 екстериорни цвята.
 • Две едностранни ленти с координирани цветови комбинации за интериори от едната страна и екстериорни цветови схеми, от друга.
 • 3 богати, вечни цвята на всяка лента: основа или цвета на стената и два допълващи се цветове за апликации и акценти. (Можете да разменяте местата на цветовете според вашия личен стил.)
candiceolson_fandeck_us

Candice Olson, Designer Picks

Candice Olson, една от най-популярните интериорни дизайнери и домакин на хитовите телевизионни риалити формати излъчвани в Америка “Divine Design” и “Candice Tells All”, използва само цветове Benjamin Moore, за да се създаде внушаваща благоговение трансформации с уникалния си стил в дизайна.
Candice Olson се присъедини Benjamin Moore за разработване на това изключително ново ветрило, които със сигурност ще ви вдъхнови: Candice Olson, Designer Picks.

Тя включва любимите си Benjamin Moore цветове, в резултат на сложни, вдъхновени от природата колекции от вечните, уникални цветови комбинации за всяка стая в дома ви.

Удобства:

 • 60 цвята, избрани лично от аплодираната TV дизайн звездата  Candice Olson
 • Организирани в цветно семейство, тези цветове варират от сигурни и надеждни тонове до акценти ярки нюанси.

BIG CHIPIS
Нямате проблем с начинанието да съчетаете мебели и аксесоари към цветните стени!

bm_45_www

BIG CHIPIS

Тази колекция може да бъде предизвикателство да визуализирате как ще изглежда на стените даден цвят, когато използвате малки мостри боя. Ето защо ние създадохме BIG CHIPIS. Разтегнахме “мостра” концепцията максимално създадохме за всеки осемнайсет квадратни инча. BIG CHIPIS идват на специален материал, който може да бъде залепен към стената, дори и в ъглите и да ви позволяват да наблюдавате как светлината се отразява на цвета. След това можете да съберете BIG CHIPIS и да ги вземе на пазар с вас при покупката на избраното покритие.

 

333 projektowanie_2 6

Портативният сет за дизайнери с по-големи цветни мостри (чипове) (снимки по-горе) се предлага в два вида – Color Preview® и Color Classic ветрила.
Снимката от дясно представя едно от шестте парчета, на които е разделен целия комплект.

Цветни вдъхновения

200050203
200050160

Книгите с интериорни и екстериорни вдъхновения са отлични източници на идеи и спестяват време при избора на крайния ефект и цвят. Материалите представят оригинални, интересни идеи и много примери от реализирани произведения в домовете.

Желаем ви отличен ефект!