fbpx

Боя с ефект “черна дъска” /част 1/

Превърнете всяко пространство в дома си в повърхност за писане с боя с ефект „черна дъска”. От многократно употребявана повърхност до платно за рисунка, стенен календар, или център за детска активност, тези творчески начини за използване на боя “черна дъска“ ще направят вашия дом още по-функционален.

 


Идея №1: Динамичен дневен органайзер

IA_int_chalk_dailycal_540

Проследявайте своите срещи и крайни срокове с помощта на почистващ се дневни за планиране. Нанесете (308) Benjamin Moore Chalkboard Боя с ефект “черна дъска” на определена област, както е показано на този правоъгълник. След това маркирайте дните от седмицата и е готово! Вече може да следите вашият график.

 

 

 

Идея №2: Студио за художници

IA_chalkboard_girls_540x395

Създайте платно за рисунките на вашите малки художници като боядисате цяла стена с (308) Benjamin Moore Chalkboard Боя с ефект “черна дъска”. Те ще бъдат очаровани от идеята да могат да рисуват колкото си искат по стените, без опастност някой да им се скара.

Идея №3: Център за детска активност

IA_int_chalk_checkerboard_540

Боядисайте детската масичка с (308) Benjamin Moore Chalkboard Боя с ефект “черна дъска” за да създадете пространство за различни игри и рисунки. Не забравяйте да подсигурите достатъчно голямо количество тебешири наблизо, така че да им е удобно да творят и граят и научете своите деца да почистват работата си, след като приключат, с влажен парцал.

Идея №4: Лесен за обновяване семеен календар

IA_chalkboard_pink_table_540x395Създайте нов семеен календар, който можете да актуализирате всеки месец.
След това го използвайте за да следите графиците на всички, от училищни мероприятия до срещи и игри. Впишете всеки член на семейството с различен цвят тебешир, за да може всеки да разпознава своя график само с един поглед.

Идея №5: Надпишете саксиите

IA_int_chalk_flowerpots_540

Ако обичате да отглеждате различни билки и растения вкъщи, то можете да боядисате керамичните саксии с (308) Benjamin Moore Chalkboard Боя с ефект “черна дъска”. След това ги означете с тебешир, за да следите как се развиват вашите растения. За най-добри резултати препоръчваме да използвате грунд (023) FRESH START® ALL-PURPOSE PRIMER/ Универсален акрилен грунд.