fbpx

Цветови решения за пораснали момченца и момиченца

Създаване на пространство за вашите тийнейджъри

Боядисвайки стаята на сина Ви, предоставя възможност за Вас да работите заедно, избирайки цветове, които отразяват личността и интересите му – от спорт до музика, филми и книги. Също така е възможност да изберете безопасна боя за пространството му: Natura. С нулево съдържание на вредни летливи вещества (VOCs)дори след тониране – Natura изсъхва бързо и е без мирис. Той ще може да използва стаята си още на същия ден.


 

Стръмен склон!

teenb1

 Предизвикателен, природен, дързък. Най-накрая ето и стая, която отговаря на твоя стил – фриистайл подход.

Синьо, сякаш посипано с прах, и грапаво изпълнено кафяво подчертават снежнобелия цвят и замъглено зелени тонове,

за да създадат свежо, място присъщо за пораснали момчета.

 

 

Светлини, камера, действие!

Перфектното скривалище за ценители на филми и компютърни игри: стая, боядисанаteenb2в богати тонове на зелено, акцентирани от изскачащо черно. В толкова драматична обстановка, филмът е просто спиращ дъха, невероятен.

Удряй смело!  

Teen Boy 3

 Удари топката така, че да излезе извън игрището със спортна тема на любимия ти отбор . Палитра на неутрални сиви цветове,  комбинирани с кремав таван и тъмно син акцент създава звездна обстановка.

 

 

 

 


 

Създаване на пространство за вашите тийнейджърки

Стаята на дъщеря Ви е отражение на нейната идентичност. Това е място, където тя може да изразява себе си, стила си и всичко, което я вдъхновява. Това може да е любима музика, филми, книги, спортове, изкуство и мода. Вдъхновяващ дизайн – особено цветовете – може да възникне от всякъде, дори от другия край на света. Избирайки цветовете, които да се „вържат“ един с друг може да се превърне в забавен за Вас двете проект. И не само, можете да го превърнете в забавно място, но също така и в „зелено“, с Natura – боята с нулев VOC (вредни летливи съединения). Тя е без мирис и е най-безопасната боя, която можете да си купите.


Много модерни!

teeng1 Събуждай се в Париж всеки ден! Жълтозелени стени, класическо черно-бели завивки, както и стилен микс от боядисани червени и черни аксесоари пресъздават красив апартамент в Париж.

 

 

 

 

 

 

Истинска примадона!

teeng2

 

Придай блясък на пространството си с акценти от розови и оранжеви обици, които изскачат от белите стени.

Разглези се с уникални и уютни детайли.. даже създай свое изкуство върху стената.

 

 

 

 

 

Голям ориенталски пазар..  

teeng3

 Прекарай следобедите си в екзотично място!

 Заобиколи себе си с напомнящи бижута тонове – сапфирено жълти стени, маслинено зелен  таван и акценти от дълбоко лилаво.