fbpx

Цветови решения за детски стаи на дечица

 

 Спални за пораснали момченца

 

Стаята на момченцето Ви е много повече от просто място за спане. Тя е място за игри, мечти, идеи и комфорт. Детето Ви бързо се превръща в личност, растящ и учащ. Започва да се интересува повече от реални неща, като може да вдъхновите интересите и въображението му. Цветовете играят ключова роля, в същото време е забавно, докато ги избирате заедно. Не само можете да направите пространството му забавно, но също така можете да го направите безопасно с нулев VOC (вредни летливи съединения) на боята Natura, най-зелената и безопасна боя, която можете да си купите.

Шеметно подскачане

324Обградете се в „западна“ тема, използвайки класически антични елементи. Наситено червено, кожено кафяво и топло бежов таван добавят уютна атмосфера. Малкият Ви каубой може да язди към залеза с години.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Отплавай на далеч

326Тази морска тематика създава усещане за едно отплаване в открито море. Нарисуваните сигнални флагове на дълбоко син фон акцентират архитектурата на стаята, докато светложълтото и наситено пурпурното добавят динамичност на визията.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цвят извън правилата

Little Boy

Светлите цветове – топло оранжево и слънчево жълт таван – излъчват креативност. Добавете експлозия от светло синьо, зелено и червено, получавате усещане, че отваряте нова кутия с пластели!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Спални за пораснали момиченца

 

Създаване на пространство за малки момиченца
Боядисвайки стаята на момиченцето си е забавен начин да въведете нейната личност и интереси в пространството, където тя спи, играе, учи и мечтае. Също така е възможност да изберете по-безопасна боя: Natura с нулево ниво на вредни летливи съединения (VOCs) – дори след тониране. Natura изсъхва бързо и е без мирис. Така малката ще може да използва стаята си още на същия ден.

Чай за двама

328

Чаените партита са изблик на забава с целунати от слънцето жълти стени, ярко розово, както и щрихи на свежо синьо. Облечени и спретнати, тези плюшени приятели тревожно чакат пристигането на техните две любими гостенки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Чар на къща за кукли

322

Тази стая на голямо момиченце създава уютно вилно усещане с архитектурни ъгли, акцентирани от красив цвят. Опушено синьо-сива акцентираща стена допълва бледо морското зелено и нежно тюркоазените нюанси на помещението.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тайна градина

329

Пъпки цъфтят и пеперуди се реят около полето от лавандула, обвиващо стаята, изпълвайки я с успокояващо, мечтано качество. Свежите зелени акценти, дълбоко виолетово и таван от слънчево жълто придават завършек на това капризно, тайно скривалище.