Цифрови публикации на Benjamin Moore

app4Вдъхновени сте от цвят, който виждате и искате да го откриете сред цветовете на Benjamin Moore Paints? Интересно ви е да научите за най-новите тенденции в дизайна или искате достъп до инструменти, които да ви помогнат да управлявате успешно бизнеса си с боядисване? Цифровите приложения Бенджамин Мур доставят съдържанието, което ви трябва, когато имате нужда от него, директно на вашия смартфон или таблет.

Вдъхновете се с безплатен достъп до различни дизайнерски публикации на Benjamin Moore, включително Color Trends, Color Pulse *, и на Ръководство за боядисване от Benjamin Moore – FlipBook пълен с цветово вдъхновение, инструменти, които да ви помогнат да изберете правилната боя, полезни съвети за полагане и много други. (Приложението Color Pulse * е достъпно само за iPad)

Свали приложението от iTunes.
Свали приложението от Google Play.

Здравейте, приятели!

Във връзка с възникналата ситуация относно COVID 19 бихме искали да Ви уведомим, че магазинът ни в Ринг мол е затворен.
За Вас работи магазинът ни на бул. “Симеоновско шосе”№9, като Ви уверяваме, че персоналът работи с предпазни маски и ръкавици, а помещението се дезинфекцира на всеки час. В магазина могат да влизат до двама клиенти едновременно.

Бъдете здрави и се пазете взаимно!