fbpx

(219) Ecostyle Soft Matte / Еко боя на водна основа

219
Описание
Висококачествена акрилна екологична интериорна боя. Тя е сертифицирана от ASAOS и отговаря на критериите от European Union Eco Label Board. Тя е без мирис, без амоняк, подходящ за училища, детски градини, болници, офиси.
Благодарение на специалната си формула тя защитава потребителите и околната среда. Тя не съдържа опасни вещества, като например тежки метали, свободен формалдехид, ароматни хидрокарбонати. Съхне до елегантен мек матов финиш, което осигурява отлични експлоатационни свойства. Лесно се почиства и е с разпръскващо-устойчива формула. Използвайте върху подходящо подготвени мазилка, гипскартон, бетон, зидария, гипскартон, дърво и метал.

Качества
Без мирис, без амоняк, подходящ за училища, детски градини, болници, офиси.
Отлични експлоатационни свойства.
Лесно се почиства и е с разпръскващо-устойчива формула.
Екологичен

Нанасяне
Разбъркайте боята добре преди употреба. Нанесете с валяк, четка или пистолет. Разредете с 10% с чиста вода, само ако е необходимо. Да не се нанася при температура по-ниска от 10°С. Съхненето се удължава при хладно и влажно време.

Опаковка и съхранение
Разфасовка: 0.850л.; 3 л.; 10л.;

Средна цена при различна наситеност на тониране за 1 кв.м. завършено покритие *

219 ECOSTYLE DROP

*Завършено покритие – включва всичко предписано от производителя за достигане на перфектен завършек на Вашите стени – 1 слой оцветена основа и 1 слой финиш в посочения цвят /за тъмните цветове 1 слой оцветена основа и 2 слоя финиш/

Техническа картаИнформационен лист за безопасност

Save