fbpx

Aura® – най-продаваният бояджийски продукт в света!

bmauracansgroup04

 Aura®  Waterborne Interior * Paint
AURA® -The best seller in the world

Майсторите-апликатори се придържат най-често към продукти, които използват от много дълго време. Продукти, които са доказали качеството си и с които се работи добре.

Ето защо Benjamin Moore се постара да задоволи нуждите от такъв продукт на българския пазар като предостави на клиентите точно такъв тип боя, която вече 10 години се предлага на най-взискателните клиенти в Съединените щати и Канада. – бързо съхнеща (полагане на втори слой само след 1 час), безвредна (Zero VOC – с нулево съдържание на летливи органични съединения), самогрундираща се, със слаб мирис, гарантираща идеално покритие и изключителен цвят дори при тъмните цветове, само с две нанасяния, устойчива на многократно измиване. AURA е всичко това, събрано на едно място – боя от ново поколение с изключителни характеристики.

AURA® е създадена на базата на нашата патентована Color Lock технология от синтетични смоли и оцветители, които заключват пигмента в молекулата на боята и осигуряват изключителна трайност и защита на цвета срещу избледняване.

AURA® беше наречена Най-доброто от новото през 2007 година от Popular Science Magazine, получи награда от Quick & Simple Magazine’s за Най-добрите продукти на 2007 година, разглеждащи околната среда, и беше наречена от Robb Report Най-добрата от най-добрите през 2008г.

Посетете Център на Benjamin Moore да научите повече за AURA®.
* Нисък VOC дори след тониране

Aura™ Zero-VOC МАТОВА ИНТЕРИОРНА БОЯ
Aura™ Zero-VOC МАТОВА ИНТЕРИОРНА БОЯ