fbpx

Benjamin Moore Paints – любимата марка на милиони хора по света

Betty-Moore-color-consultant-benjamin-moore-1950sПроизводството на лакобояджийски материали, както и всяка друга производствена сфера, постоянно се развива. Появяват се нови технологии, разработват се нови продукти и се усъвършенстват стари. Компанията Benjamin Moore & Co, като част от тази голяма индустрия, върви в крак с времето и се старае максимално да използва нови възможности, за да могат нашите клиенти да купуват най-добрите продукти и съответно да получават най-добрите резултати.

През следващите две години ни очакват значителни промени. Като за начало сме решили основно да преразгледаме нашата система за оцветяване, която сега ви дава възможност да се наслаждавате на повече от 3000 ярки, сочни, модни и стилни цветове.

През последните години ние работим с две оцветяващи системи  – Color Preview и Gennex. Оцветяваща система Gennex – това е най-модерната технология в лакобояджийската промишленост. Тази технология дава не само предимства пред конкурентите и позволява на нашата продукция да отговаря или превъзхожда всички съществуващи нормативни изисквания, но и в няколко пъти подобрява работните характеристики на нашите продукти, да не говорим, че тя осигурява и максимално точно възпроизвеждане на цвета и неговото запазване в продължение на много години. Ето защо ние искаме да използваме предимствата на тази система за оцветяване в значително по-голяма степен и да прнасочим значителна част от продукцията ни в системата Gennex.

Ние разбираме, че ще се наложи постоянно да работим за подобряване на оцветителите и оцветяващото оборудване. И макар, че искаме да работим само с една система за оцветяване, за сега това е невъзможно.Това означава, че системата Color Preview все още ще бъде използвана за определените продукти и технологии, които изискват използване на проверени през времето оцветители. При това гарантираме, че работните характеристики на тези продукти ще съответстват на най-високите стандарти на качество.

Второ, за да бъдат максимално използвани предимствата на оцветяващата системата Gennex, ние разработихме алтернативен вариант на две от най-важните ни линии- Regal и Super Spec. Например, сега вие може да изберете между покритията Regal Classic (оцветители Color Preview) и Regal Select (оцветители Gennex). През следващите 12-18 месеца ние напълно ще преминем на Regal Select, а вместо Super Spec ще използваме Ultra Spec. Въпреки, че тези достойни продукти имат много фенове, конкуренцията се засилва и ето защо трябва да подобряваме нашата продукция и да се движим напред с тази продукция, която притежава най-добрите работни характеристики.
Освен това при нас се връщат нашите прочути и изпитани от времето покрития за външна употреба MoorGlo, MoorGard и MoorLife като част от серията Regal Select, но вече с изменен състав и подобрени работни характеристики.

Този преход няма да стане за една нощ. Ние ще ви дадем достатъчно време за да опознаете и да свикнете с новите продукти. В крайна сметка това ще ни позволи да се освободим от голямо количество дублиращи се продукти, което на свой ред ще ви улесни при избора на необходимото за вас покритие и едновременно ще ви даде гаранция за това, че ние предлагаме най-добрите продукти за всека продуктова категория.