fbpx

AF-290 Caliente ЦВЯТ НА ГОДИНАТА 2018

 

 

BENJAMIN MOORE ОПРЕДЕЛИ „AF-290 Caliente“ ЗА ЦВЯТ НА ГОДИНАТА 2018

Силен, лъчезарен, изпълнен с енергия, Caliente е напълно уверен.
Това е цветът и подписа на един архитектурен шедьовър; опънат червен килим, за голямо приветстване; сигурен фон за библиотека; корица на книга; мощно първо впечатление на лъскава входна врата.
Очите не могат да помогнат, но следват дръзкия цвят.
Възползвайте се от жизнеността.

-Ellen O’Neill

Цялaта колекция може да разгледате тук:

color_of_the_year_2017

“Напомнящ и загадъчен, Сянката е майстор на атмосферата. Това е цвят, който напомня за “минало”, но той може да бъде и един съвременен цвят – едно категорично и уверено изявление “, каза Елън O’Neill, Benjamin Moore – Творчески директор. “Shadow е сложен, провокативен и поетичен, но може да донесе и енергия на вашето място или хармония и миг на отдих.”

Цялaта колекция може да разгледате тук:

BENJAMIN MOORE ОПРЕДЕЛИ „OC-117 SIMPLY WHITE“ ЗА ЦВЯТ НА ГОДИНАТА 2016

Лидерът в цветовете разкри цветовите тенденции за 2016, акцентирайки върху бялото като непреходно и многостранно дизайнерско решение.

Montvale, NJ – 7 Октомври, 2015 – Benjamin Moore, най-предпочитаната марка бои, цветове и покрития на Северна Америка днес обяви своя така очакван избор за ЦВЯТ на 2016 – „Simply White OC-117“.

„Белият цвят е трансцендентен, динамичен и поляризиращ, той или се приема за даденост, или обсебва“, казва Елън О’Нийл, творчески директор на Benjamin Moore. „Бялото не е просто тенденция в дизайна, то е съществена част от дизайна. Популярността на бялото, необходимостта от бялото и мистиката на бялото са определящи в нашата индустрия. Пет от топ листата на десетте  най-продавани цветове на Benjamin Moore се заемат от вариации на бялото. Беше неизбежно, в крайна сметка, да не определим бялото за Цвят на Годината“.

Дизайнерското Студио се спря на Simply White OC-117 след внимателен преглед на повече от 250 бели селекции на компанията. Според тях този цвят е най-неутрален, уравновесен и постоянен сред разнообразието от светли цветове, използвaни днес в дизайнерските среди.

Πoтъpceтe нaшитe фaнтacтични цвeтни пpeдлoжeния нa www.bеnјаmіnmооrе.bg, ĸaĸтo и в нaшитe тъpгoвcĸи oбeĸти и диcтpибyтopcĸa мpeжa в cтpaнaтa.

Цялaтa ĸoлeĸция мoжeтe дa paзглeдaтe тyĸ.

 

BENJAMIN MOORE ОПРЕДЕЛИ „HC-116 Guilford Green“ ЗА ЦВЯТ НА ГОДИНАТА 2015

Цветът на 2015-та година

Компанията своя дългоочакван Цвят за 2015-та година – Guilford Green HC-116, зашеметяващо сребристо зелено, което допълва без проблем, както модерните, така и традиционните стилове.
Заедно с представянето на цвета на годината, Benjamin Moore Paints въведе и колекцията Color Trends 2015, подбрана палитра от 23 цвята, състояща се от красиви зелени, сини, ружени и ягодоплодни нюанси, които могат да преобразят всяко пространство. Guilford Green е идеалният избор за свързване с природата на пространства и интериори чрез цветови схеми, които излъчват свежест и енергия.
“Избрахме Guilford Green като цвят на година 2015, тъй като той може да бъде основният или да внесе светлина буквално във всяка стая, подобрявайки архитектурната идентичност на пространството.”, каза Ellen O’Neill, творчески директор на Benjamin Moore Paints.

Създайте уникална палитра в своя дом и бъдете в крак с новите тенденции и цветни стилове. Ние ще Ви помогнем да въведете цветовете на Benjamin Moore Paints във Вашия свят, като единствено ограничение остава Вашето собствено въображение.
Потърсете нашите фантастични цветни предложения в търговските ни обекти и дистрибуторска мрежа в страната.

Color_Trends_2015

 

BENJAMIN MOORE ОПРЕДЕЛИ „806 Breath of Fresh Air“ ЗА ЦВЯТ НА ГОДИНАТА 2014

breath-of-fresh-air