fbpx

Color Samples Pints – Цветни тестери

ColorSamples_US_2cans_365x267
Най-добрият начин да тествате вашия любим цвят!

Спестете пари! Вземете вашият Color Sample от 1 Pint(0,428мл.) оцветен в който и да е цвят

 

Да избереш любимият си цвят от цветната палитра е лесно, но да го накараш да “работи” в един реален интериор е задача, която може да се окаже далеч по-трудна. Това е така, тъй като цветовете в цялостния интериор не съществуват сами по себе си, а си взаимодействат с различни странични фактори – други цветове и нюанси, светлина, десени, архитектура, пропорции на помещението, мебелировка и прочее. Така например един цвят може да изглежда по коренно различен начин, когато се наблюдава на естествена и на изкуствена светлина. Има няколко трика, които дизайнерите използват, за да определят максимално преимуществата на избрания от Вас цвят, така че след като го приложите на практика, това да не се окаже едно голямо разочарование.

Тестването на избрания цвят в собствения си дом и светлинни условия е най-добрият начин, за да видите цвята.

 

С Benjamin Moore Color Sample можете да избирате от над 3000 цвята.
Benjamin Moore Color Sample е икономичен начин да се види как цветовия избор ще изглеждат в средата у дома.

Най-сигурният начин да тествате избрания от Вас цвят в даденото помещение е да боядисате един голям квадрат и да видите как изглежда той през деня и късно следобед, когато слънцето залязва.

Цветният тестер ви дава достатъчно боя,за да тествате цвета на повече от една стена, да видите как се съчетава с елементите от декора, като подови настилки и обзавеждане.