Color Trends 2015 Free Digital Edition

benjamin_moore_banner_trendColor Trends 2015 Free Digital Edition за Android и iPhone от Benjamin Moore™ показва последните цветови и дизайнерски вдъхновения за да помогне на всеки да внесе свежи идеи в пространството. Това приложение ти позволява да изследваш собствена цветна палитра и да научиш повече за качествените продукти, които правят стаята завършена. Разкрий колекциите с красивите зелени, сини, ружени и ягодоплодни нюанси, предлагащи по-смели цветове и уверен избор. Вижте как едноцветната тема обединява всичко и колко е лесно оживяват цветните слоеве, преливайки от стая в стая.

Вашият източник от Benjamin Moore за всички цветни вдъхновения и дизайнерски публикации. Това приложение ще позволи изтеглянето на всички цветни колекции и списания от Benjamin Moore.

Свали приложението от iTunes.
Свали приложението от Google Play

Здравейте, приятели!

Във връзка с възникналата ситуация относно COVID 19 бихме искали да Ви уведомим, че магазинът ни в Ринг мол е затворен.
За Вас работи магазинът ни на бул. “Симеоновско шосе”№9, като Ви уверяваме, че персоналът работи с предпазни маски и ръкавици, а помещението се дезинфекцира на всеки час. В магазина могат да влизат до двама клиенти едновременно.

Бъдете здрави и се пазете взаимно!