KiP & FrogTape – най-добрите хартиени ленти!

Имаме удовлствието да Ви представим на пазара FrogTape® – Единствената лента с иновативна технология “Paint Block”, която не пропуска боята и блокира проникването ѝ под нея.

Как става това на практика?
Патентованата технология от FrogTape® “Paint Block Technology” използва специален полимер с деградиращ поглъщането ефект, който реагира с вода и боя на водна основа. Образува гел, който действа като ефективна микробариера, уплътняваща ръбовете на лентата и предотвратява проникването на боята. За вътрешна и външна употреба, като може да се използва върху различни видове повърхности. Сега с лекотата ще отсичате ивици, без притеснение за запазването целостта на боята. Сега всичко е възможно!

Ако правите линии са твърде скучни, разнообразяването на ежедневието ви е много по-лесно с FrogTape® Shape Tape. Премиум хартиена лента, която помага за лесната направа на различни вълнообразни, начупени и криви линии. Бъди креативна личност и добави интересен акцент в помещението, независимо дали ще се изпозлва върху стенни повърхности или мебели.

Всичко, което трябва да направите е да посетите магазините на Benjamin Moore Paints в България.

Здравейте, приятели!

Във връзка с възникналата ситуация относно COVID 19 бихме искали да Ви уведомим, че магазинът ни в Ринг мол е затворен.
За Вас работи магазинът ни на бул. “Симеоновско шосе”№9, като Ви уверяваме, че персоналът работи с предпазни маски и ръкавици, а помещението се дезинфекцира на всеки час. В магазина могат да влизат до двама клиенти едновременно.

Бъдете здрави и се пазете взаимно!