Natura™ ZeroVOC and Zero Emissions* Paint

natura-green

Гласуване 2015 за „Продукт на годината”

Natura™ е победителят в боите! 
Боята Natura е обявена за Продукт на годината за 2015 г.
„Продукт на годината” е най-глобалната в световен мащаб, гласувана от потребителите, награда за иновационен продукт, където победителите са подкрепени от гласовете на 40 000 потребители на национално ниво в проведено изследване от TNS, световен лидер в проучването на потребителското мнение.

Natura е спечелила най- високите отличия в категорията интериорни бои.

Продуктът Natura продължава ангажимента на Benjamin Moore за осигуряване на най-екологична и щадяща околната среда боя. Natura постига повече от просто нулев VOC като предлага нулеви емисии, * което я прави най-безопасната боя за Вашето семейство и за околната среда, и всичко това без компромис с качеството на покритието или при избора на цвят.
„Продукт на годината” се номинира всяка година от клиентските потребителски стоки, които демонстрират иновации. Участващите продукти са разпределени в категории, като храна, напитки, лични грижи, домакински грижи и т.н.

Посетете Център на Benjamin Moore да научите повече за Натура.
* Нула VOC според EPA Method 24.
Не са открити VOC емисии съгласно CDPH / EHLB / стандартен метод v1.1 емисиите 2010

Natura_Zero-VOC_and_Zero_Emissions_Paint
(512) Natura™ Zero-VOC МАТОВА ИНТЕРИОРНА БОЯ

Здравейте, приятели!

Във връзка с възникналата ситуация относно COVID 19 бихме искали да Ви уведомим, че магазинът ни в Ринг мол е затворен.
За Вас работи магазинът ни на бул. “Симеоновско шосе”№9, като Ви уверяваме, че персоналът работи с предпазни маски и ръкавици, а помещението се дезинфекцира на всеки час. В магазина могат да влизат до двама клиенти едновременно.

Бъдете здрави и се пазете взаимно!